"My Water Broke" Game

Artikelnummer: FE
Vorige Artikel 3 van 51 Volgende
€ 9,95 € 8,95 (inclusief 21% btw)

Super leuk spel. Het spel is leuk om kadoo te geven op een babyshower en kan dan gelijk gespeeld worden. Het spel bevat 14!! mini baby`s en een ijsblokjeshouder (op de foto staat nog de oude verzie afgebeeld met 12 baby's. Vul de houder met water en zet deze in de vriezer. Doe bij iedere gast een ijsblokje in het glas. De eerste baby die weet uit te breken uit de ijskubus is de WINNAAR!! Je zal zien dat iedereen de hele baby shower gefixeerd blijft op zijn glas. Je kan de winnaar iets leuks geven en als deze het niet tijdig ziet bijvoorbeeld een taak geven (ijskast schoonmaken voor de zwangere dame o.i.d.)

Tip: Het is het beste de ijsblokjes eerst voor de helft met water te vullen en in de vriezer te leggen, na 2 uur is deze helft bevroren en dan de andere helft vullen. Hiermee voorkom je dat de baby`s gaan drijven en liggen ze helemaal midden in het ijsklontje ingevroren. Wat ook leuk is om gekleurd water te gebruiken bijv. roze of blauw en de baby`s dan in een doorschijnend glas te serveren dit maakt het extra spannend!

Een echte aanrader en super leuk om kado te geven!

Het spel is te krijgen met licht en donker gekleurde baby-tjes. Daarnaast kun je kiezen uit een witte, blauwe, roze of lime groene ijsblokjeshouder. Maak een keuze uit de kleur die je wilt hebben.
 

© 2007 - 2020 Poeba - Babyshower artikelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel