Navigatie

Baby Shower Game Kit (4 spellen in 1 pakket)

Artikelnummer: AL
Vorige Artikel 42 van 59 Volgende
€ 9,95 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Super leuke 16 persoons spel set.
Ieder pakket bevat de beste verkochte 4  Babyshower spellen:
- Babyshower Gift Bingo
- Babyshower Hints
- Babyshower Naam Spel
- Dirty Diaper Game

Hoe te spelen:
- Babyshower Gift Bingo (16 stuks)
Iedere gast schrijft in de blanco vakjes van het Bingo spel de kadootjes op die zij denken dat de aanstaande ouders krijgen. Als de kadootjes worden uitgepakt mogen de juiste vakjes worden aangekruist. De persoon die als eerste een rij vol heeft die heeft gewonnen.

- Babyshower hints (16 stuks) 
Schud de stapel kaarten en verdeel de gasten in 2 teams. Om de beurt moeten de spelers een kaart van de stapel afpakken. Op iedere kaart staat een woord en het aantal punten dat een goed antwoord oplevert. De speler moet nu met gebaren uitbeelden wat er op de kaart staat, terwijl de teamleden proberen te raden wat het woord is. Het team dat als eerste 15 punten heeft behaald is de winnaar. Uiteraard kun je het spel ook in je eigen spelvariatie spelen.

- Babyshower Naam Spel (16 stuks)
Iedere gast moet een naam invullen die overeenkomt met de eerste letter van het alfabet, de persoon die als eerste bij de letter Z is heeft gewonnen.

- Dirty Diaper Game (16 stuks)

Spelt bij iedere gast als zij binnenkomen een luier op, staat ook nog eens heel gezellig! Zodra jullie zover zijn, natuurlijk laat je de gasten nog een uurtje in nieuwsgierigheid wat die luier nou te betekenen heeft, laat je de gasten een voor een in hun luier kijken. De gast die de "Vuile Luier" (ook voorzien van tekst YOU WIN) ontvangt is de WINNAAR! Je kan haar een leuk kadootje geven of je draait de regels om en maakt haar de verliezer en laat haar een klusje voor je doen!
De winnende luier is voorzien van een hele lichte W rechts onderin op de gevouwen luier.

 

© 2007 - 2019 Poeba - Babyshower artikelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel