Over ons

Welkom bij Poeba Babyshower! Sinds 2007 maken wij het voor iedereen mogelijk om de mooiste producten voor je babyshower, Gender Reveal, zwangerschap en geboorte in Nederland te bestellen. Al 13 jaar selecteren we met veel zorg de beste merken en hipste items uit binnen- en buitenland. In de afgelopen jaren hebben we honderdduizenden klanten blij gemaakt met hun bestelling. Wij vieren graag een feestje en willen jou inspireren om óók van elk moment een #party te maken!

Hoe is het bedrijf ontstaan?
In 2006 waren Babyshowers en Gender Reveals nog niet heel bekend in Nederland. Tijdens onze reis naar de USA zagen we de mooiste dingen voorbij komen voor Babyshowers en Gender Reveals, maar bij terugkomst in Nederland bleken deze nergens te koop in Nederland. En dus besloten we zelf een webshop te beginnen. “We zijn begonnen met het bezoeken van internationale beurzen en het internet afstruinen, op zoek naar vernieuwende leveranciers. In huis hadden we één kamer omgebouwd tot magazijn en een andere kamer was het kantoor. Toen de voorraad steeds meer plek in beslag nam hebben we onze intrek genomen in een bedrijfspand. 

Het team & onze missie
Binnen ons bedrijf hebben we een jong team met passie voor kwaliteit. Vanuit ons pand staan we iedere dag voor je klaar om alle feestelijke pakketjes de deur uit te doen. We willen onze klanten heel graag blij maken om hun babyshower, gender reveal, kraamfeest, geboorte en ieder ander feestelijk moment zo speciaal mogelijk te maken. Dit gaat van de mooiste spullen inkopen tot een perfect ingepakte bestelling. 

 

© 2007 - 2024 Poeba - Babyshower artikelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel