Retourprocedure

Wat jammer dat je je pakket of een artikel wilt retourneren. Wellicht had je andere verwachtingen, voldoet het product niet aan je verwachtingen, of zie je gewoon van je aankoop af en dan mag je het binnen 14 dagen herroepen door het artikel/pakket aan ons te retourneren.

 

 • Meld uw retour bij ons via de mail, per brief  of via een herroepingsformulier. ( Dit formulier kunt u bij ons opvragen dan mailen wij het naar u toe )
 • Stop de artikelen die u wilt retourneren in een stevige doos.
 • Vermeld op de doos het volgende retouradres:
  Poeba
  t.a.v. Afdeling Retouren
  o.v.v. je ordernummer
  Berlageweg 80, 9731 Lk Groningen
 • Breng je retourzending naar een pakketpunt. De ksoten voor het retour zenden zijn voor eigen kosten.

Je kan ook eerst kenbaar maken dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht door ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) daarvan op de hoogte te stellen. Hiervoor kan je een modelformulier voor herroeping   gebruiken, maar bent hiertoe niet verplicht. Dit formulier kunt u via de email aanvragen: info@poeba.nl

Je dient de goederen onverwijld, doch in elk geval niet later dan 14 dagen nadat wij de herroepingsmededeling hebben ontvangen, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat het termijn van 14 dagen is verstreken.

Als uw pakket in goede orde bij ons is aangekomen en u heeft de juiste procedure gevolgd dan krijgt u uw geld terug. Als niet de juiste retourprocedure is gevolgd kan Poeba besluiten de retour niet in behandeling te nemen of € 5,50 adminstratiekosten in rekening te brengen.

Let op, alleen artikelen besteld in onze webshop kunnen geretourneerd worden.

© 2007 - 2024 Poeba - Babyshower artikelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel