Navigatie

Privacyverklaring

Poeba Babyshower, Toernooiveld 23, 1359 JN te Almere, KvK nummer: 64472086, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Eventuele vragen over de gegevensbescherming van Poeba Babyshower kunnen gesteld worden via info@poeba.nl

Poeba Babyshower respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en zorgt ervoor dat de persoonlijk informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Poeba Babyshower zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

De persoonsgegevens die wij verwerken
Poeba Babyshower verwerkt de persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Welke persoonsgegevens verwerken wij dan precies?
– Voor- en achternaam
– Geboortedatum
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Contact via whatsapp & Instagram
– Internetbrowser en apparaat type
– Bankrekeningnummer

Poeba Babyshower gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
1) Voor het afhandelen van uw betaling
2) Om goederen en diensten bij u af te leveren
3) Om u de mogelijkheid te bieden om een account aan te maken
Als u bij Poeba Babyshower een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Poeba Babyshower account slaan we informatie op zoals: uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en
betaal- gegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Uw gegevens worden op opgeslagen op een Secure Server.
4) Om u te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren
5) Om u te informeren over eventuele wijzigingen van onze diensten en / of producten.
6) Om u onze nieuwsbrief toe te sturen zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.
7) Om het winkelen bij Poeba Babyshower zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met u toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling op. Waarom? Zo analyseert Poeba Babyshower uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

Geautomatiseerde besluitvorming
Poeba Babyshower neemt NIET op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Poeba Babyshower) tussen zit. Poeba Babyshower gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

1) Kiyoh (uitnodigingen voor reviews)
2) Webwinkelsoftware (ten behoeve van de webwinkel)
3) Myparcel (verzendsysteem)
4) Boekhoudsysteem, ter verwerking van de administratie
5) Betalingssysteem, zoals Ideal
6) Mailchimp (nieuwsbrief verzendsysteem)
Mailchimp is het systeem dat we gebruiken voor het versturen van onze nieuwsbrieven. Wanneer u zich aanmeld via de webshop (bijvoorbeeld bij het plaatsen van een bestelling of via uw account) geeft u automatisch akkoord voor de nieuwsbrief. U kunt zich natuurlijk op ieder moment uitschrijven: neem hiervoor contact met ons op óf klik op “uitschrijven” onderaan een ontvangen nieuwsbrief.

Hoe lang worden persoonsgegevens bewaard?
Poeba Babyshower bewaart uw persoonsgegevens/bestelgegevens niet langer dan nodig, om zo de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren een bewaartermijn van 5 jaar.

Delen van persoonsgegevens met derden
Poeba Babyshower verkoopt uw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Poeba Babyshower blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies en soortgelijke technieken die we gebruiken
Poeba Babyshower gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt u afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

U wilt uw gegevens inzien, aanpassen of verwijderen, kan dat?
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Poeba Babyshower.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Wanneer u een bestelling plaatst of uw Poeba Babyshower account raadpleegt, wordt gebruik gemaakt van een van de modernste technieken; de Secure Socket Layer. Voor Poeba Babyshower is veiligheid erg belangrijk en wij behandelen uw gegevens dan ook strikt vertrouwelijk. Met onderstaande richtlijnen kunt u ons helpen om uw persoonlijke gegevens zo goed mogelijk te beveiligen.
1. Geef uw wachtwoord nooit aan iemand anders
2. Maak bij uw bestelling(en) gebruik van de Secure Socket Layer (SSL) Deze veilige verbinding kun je herkennen aan het groene slotje voor de URL in de adresbalk van de browser. Ons veiligheidscertificaat is uitgegeven door Comodo. Wij zullen nooit contact met je op nemen om te vragen naar persoonlijke gegevens, wachtwoorden of pincodes. In sommige gevallen sturen we je een e-mail wanneer je adres bij een bestelling niet klopt of je bepaalde benodigde informatie hebt vergeten in te vullen.
3. Verspreid geen URL’s van pagina’s die u bekijkt wanneer u uw profiel heeft geactiveerd.

Poeba Babyshower neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u het idee heeft dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn volgens de regels van de Autoriteit Persoonsgegevens of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@poeba.nl

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Poeba Babyshower heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over website bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@poeba.nl, dan verwijderen uiteraard zo snel mogelijk deze informatie.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacyverklaring van Poeba Babyshower, dan kunt u een e-mail sturen naar info@poeba.nl. In het geval wijziging van onze Privacyverklaring nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

© 2007 - 2018 Poeba - Babyshower artikelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel