Corona Babyshower tips

BABYSHOWER IN CORONA TIJD

Wat houdt het ons bezig he, het Corona virus. Het allerbelangrijkste is onze gezondheid maar oh wat missen we het knuffelen en de feestjes. En nu vervangt je zelf of je vriendin een kindje, en dit wil je natuurlijk uitbundig vieren. Geen zorgen, wij hebben creatieve oplossingen om toch deze mooie gebeurtenis zo bijzonder mogelijk te maken. 

Maar hoe doe je dit dan? Met de juiste voorbereiding gaat dit zeker lukken!
1. Informeer al de vriendinnen van de zwangere vooraf  en prik samen een datum,  zorg ervoor dat iemand een 'fake' afspraak hebt met de Mommy to Be inplant zodat je er van bent verzekerd dat zij ook thuis is.
2. Laat alle vriendinnen vooraf wat schrijven op een leuk herinneringsschilderij of gebruik een mooi boek of de prediction box. Verzamel deze en bewaar ze tot na de Babyshower.
3.  Van te voren koop je leuke slingers om je auto van binnen te versieren en zorg je voor bijvoorbeeld een Mommy to Be sjerp voor de aanstaande mama. Daarnaast vraag je alle vriendinnen een leuk presentje te kopen voor de aanstaande Mommy to Be en een lekker hapje, taartje of snack voor te bereiden.
4. Op de dag zelf haal je de Mommy to Be op in je versierde auto, doe haar de leuke sjerp om en rij alle vriendinnen af om overal een half uurtje op bezoek te gaan. De kan de bezoeken buiten doen vanuit de auto maar je kan natuurlijk ook even binnen een kopje thee drinken en een klein spelletje doen. Waar de zwangere en jijzelf zich prettig bij voelt. Vergeet niet op iedere plek een paar leuke foto's te maken.
5. Na afloop voeg je de foto's samen met het herinneringsdoek/boek of de box en geef je dit als aandenken aan de Mommy to Be. Wedden dat ze super blij zal zijn met dit super leuke alternatief. Want zeg nou zelf, we zijn er allemaal wel klaar mee en wat gezelligheid kunnen we allemaal gebruiken!

 

© 2007 - 2024 Poeba - Babyshower artikelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel